Ervaringen bij Biophilic Design Academy

Wat onze leden zeggen over

de Biophilic Design Academy

Reviews en ervaringen

Ervaringen 

"BDA IS EEN WAARDEVOLLE BRON DIE JE HELPT JE ONTWERP PROJECTEN NAAR EEN HOGER NIVEAU TE TILLEN"
Verbondenheid met de natuur is cruciaal voor welzijn en De Biophilic Design Academy (BDA) is voor mij persoonlijk een ongelooflijk waardevol platform. Het biedt niet alleen een schat aan kennis over biophilic design, maar het geeft ook concrete inzichten in duurzame materialen, betrouwbare leveranciers en inspirerende projecten waar biophilic design centraal staat. Ik raak er enorm door geïnspireerd en het stelt me in staat mijn expertise te vergroten, op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en in contact te komen met vooraanstaande experts op het gebied van biophilic design. Bovendien biedt de BDA de mogelijkheid om mijn eigen kennis te delen en bij te dragen aan dit fijne netwerk. Kortom, de BDA is een waardevolle bron die je helpt om je ontwerpprojecten naar een hoger niveau te tillen met een focus op duurzaamheid, innovatie en natuurlijke inspiratie. Als interieurontwerper kan ik dit platform van harte aanbevelen.
Silja Eckartz, Silja Design
"ENORME FAN VAN JOUW PLATFORM BDA"
Hi Lianne, Ik dacht ik ga jou even een berichtje sturen om te zeggen dat ik nu al een enorme fan en enthousiast ben van jouw online platform BDA!! Ik zit momenteel in mijn afstudeerfase aan de Jan des Bouvrie academie in Deventer. Tijdens mijn studiejaren heb ik ontdekt dat de natuur nooit uit mijn ziel en hart is verdwenen. Daarom maak ik ontwerpen waarin de natuur een belangrijke rol speelt. Als ontwerper geloof ik in de positieve energie van de natuur en de buitenlucht. Mijn ontwerpen zijn gericht op ruimtelijk geluk, gezondheid en het welzijn van de mens. Mijn inspiratie komt voort uit mijn jeugd op het platteland in Brazilië, waar ik ben opgegroeid te midden van een prachtige tropische omgeving, ver weg van de drukke stad en technologie. Hierdoor begrijp ik de essentie van het belang van groenontwerpen en de principes van Biophilic Design! Nogmaals, super bedankt voor jouw platform en ik weet zeker dat het een succes gaat worden! Green Greetings 🌳 
Wslanny Lima Da Cruz
"ZO FIJN OM DEZE WAARDEN TE DELEN OP DIT PLATFORM VAN GELIJKGEZINDEN"
Verbondenheid met de natuur is cruciaal voor welzijn en gezondheid. BDA platform bevordert deze connectie in de breedste zin van het woord, waardoor een breder bewustzijn ontstaat voor de natuurlijke wereld. Als kunstenaar wil ik de toeschouwer mee te nemen op een ontdekkingsreis vol verwondering en respect voor de natuurlijke schoonheid om ons heen. Zo fijn om deze waarden te delen op dit platform van gelijkgezinden. 
Juul Rameau, Kunstenaar
"IK BEN AANGEKOMEN BIJ BDA, HET PLATFORM VOELT ECHT!"
Al lang zit ik in het vak en vanaf het begin ben ik binnenhuisarchitect & interieurontwerper vanuit de NATUUR. Bij verschillende platforms ben/was ik aangesloten, maar het BDA-platform voelt echt. Met gelijkgezinden je visie kunnen delen. Leren van elkaar en bewust met onze NATUUR bezig te zijn. Dit staat centraal bij BDA. Er staat veel informatie op het BDA-platform en er komt regelmatig nieuwe informatie bij. Wil jij als interieurontwerper ‘Biophilic Design’ leren en begrijpen? Dan is dit zeker HET platform
Jutta Junge-Wentrup van Anders Style 

"WAT EEN GEWELDIGE SCHAT AAN INFORMATIE!"


Nou, eindelijk heb ik even tijd gemaakt om op het platform te kijken. Wat een geweldige schat aan informatie en ook wel overweldigend! Heel mooi om te zien wat er allemaal gedeeld wordt. Ik zal in januari nog meer mij er in verdiepen, ook omdat ik je cursus net besteld heb.


Iris van Asselt van Studio Duurzaam Wonen
"VEEL INFORMATIE EN INTERESSANTE GROEPEN"
Ik ben net al gaan rondkijken op het platform: top! Veel informatie, interessante groepen en mijn behoefte aan up to date info omtrent biofiel ontwerp zal zeker ingevuld kunnen worden!
Katleen Vermeire van Fijne Werkplek

Nog niet helemaal overtuigd?

Download het GRATIS e-book over Biophilic Design